Om mig

Om mig


Jeg er født i 1966 og er gift med Torben, som har 2 voksne børn.


Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet 13 år i socialpsykiatrien som kontaktperson og afdelingsleder.


I mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med menneskers trivsel og udvikling, særligt med fokus på relationer og samspil.


Praksis for Psykoterapi og Parterapi

Siden 2007 har jeg arbejdet med parterapi, psykoterapi og selvudvikling fra min praksis i Middelfart.


Som psykoterapeut og parterapeut tager jeg udgangspunkt i, at en følelsesmæssig tryg kontakt er afgørende for heling og udvikling. Derfor er nærvær og accept grundlæggende i mit arbejde.


Jeg er inspireret af og kombinerer forskellige terapeutiske metoder, der alle er videnskabeligt baserede psykologiske behandlingsmetoder.


Integreret Dynamisk Psykoterapi

Jeg er Certificeret Psykoterapeut i 2007 fra Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling. Uddannelsen i Integreret Dynamisk Psykoterapi indeholder teori, træning, supervision og egenterapi, afsluttende med eksamen. Uddannelsen er 4-årig og er godkendt af Dansk Psykoterapeut forening.


  • Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling


Imago Relationsterapi og Emotions Fokuseret Parterapi

Jeg har specialiseret mig i Imago Relationsterapi og Emotions Fokuseret Parterapi. Begge metoder har vist gode resultater for par i krise og for par der ønsker at forbedre parforholdet.


Jeg er Certificeret Imago Parterapeut i 2013 fra Institut for Imagoterapi v/Jette Simon. The Washinton DC Training Institute for Couples Therapy.Medlem af Imagoforeningen Danmark og Imago Relationships International


Medlem af Dansk Psykoterapeutforening


Jeg har tavshedspligt og følger Dansk Psykoterapeutforeningens Etiske Retningslinjer.


Jeg er holder mig løbende orienteret om ny viden, følger kurser, deltager i faglige netværk og modtager supervision. Det gør det muligt for mig at kunne tilbyde en seriøs og professionel faglighed.